Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Sabtu, 17 Disember 2011 ★ 11:36 PTG │ (0) angels











yeahh , FREEDOM , muke happy dah merdeka , but my mother pesan jgn nk happy sgt , result belum keluar , huhuu , jyeahh , iloveyouschool . sumpa sedih sebenarnya , gentel aku ckp alam remaja dan alam persekolahan paling best dalan hidup , jangan sia siakn masa remaja korang , isikan dengan akitivit yg berfaedah . okay ? hehe . now dh hbs sekolah tak tahu nk buat apa , tgh tunggu nk ambik lesen moto dulu . then kalau boleh aku nak keje tapi parents tak bg pulak , haihh , boleh gemok badan aku kt rumah kalau 3 bulan mcm ni . haha :'D emm . btw hati aku dupdap jugak tunggu result takpe solat hajat ade , aku berdoa je . yg penting doa jangan lupa kan ? okayy lahh , sorryy dh lana tak update blog . sorryy again . hhehhe . 
peace , now mulekn hidup baru , buang yang keruh ambil yg jernih :') peacee yaww . loveyouu :")

Photobucket
| NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Sabtu, 17 Disember 2011 ★ 11:36 PTG │ (0) angels











yeahh , FREEDOM , muke happy dah merdeka , but my mother pesan jgn nk happy sgt , result belum keluar , huhuu , jyeahh , iloveyouschool . sumpa sedih sebenarnya , gentel aku ckp alam remaja dan alam persekolahan paling best dalan hidup , jangan sia siakn masa remaja korang , isikan dengan akitivit yg berfaedah . okay ? hehe . now dh hbs sekolah tak tahu nk buat apa , tgh tunggu nk ambik lesen moto dulu . then kalau boleh aku nak keje tapi parents tak bg pulak , haihh , boleh gemok badan aku kt rumah kalau 3 bulan mcm ni . haha :'D emm . btw hati aku dupdap jugak tunggu result takpe solat hajat ade , aku berdoa je . yg penting doa jangan lupa kan ? okayy lahh , sorryy dh lana tak update blog . sorryy again . hhehhe . 
peace , now mulekn hidup baru , buang yang keruh ambil yg jernih :') peacee yaww . loveyouu :")

Photobucket
| NEWER POST