Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Khamis, 26 Januari 2012 ★ 10:17 PG │ (0) angels
23012012 - aku hang dengan family g shah alam . btw aku balik rumah dkt pukul 7 . okay cun . penat ape semua aku mandi . then pukul 8 aku tertidur kt sofa . penat gile . bontot sakit . haha . okayy abaikan . then aku tunggu text dia ape semua . aku on hp sebab hp aku charge . jeng jeng . ehh ade msg . dr dia . bpk happy . okayy aku btaak jap . wehee . then aku tgk dia risau aku . aku pun kata takde ape . dont worry . then dia cakap rindu . so mlm pun kite org otp . so . pukul 12 pun masuk .  soo. ape lg supersaver lh kn . kiteorg ni kuat supersaver . byk talk dr texting .
mlm tu 24012012- aku pun ckp2 , rupanya dia ON kt ts . aku pun teman from otp je . haha . then main merajuk merajuk jap . aww sweet en . tak ? lantak ahh . then aku tetbe tergerak hati dia nk ask something . aku tny dia knp dia mcm dh tak cinta aku . then dia kata kesian aku tgu dia . ohh chooy sygg . kite tak suka klu awk suka kite ats dasar kesian . pleasee . wa tak suka okay ! then aku bengangg ah .then call smpi pg bru dpt . ptg tu kwn dia kata aeis kene rasuk ape semua . then aku kene sound tepek . ckp aku nk game dia . F U C K ! aku tak game dia sygg . siapa yg nk main ayam dengan siapa now ? aku sbr je lh . then mcm mcm member dia sound aku . mls nk cerite . taknk ambik port sgt . then aku pun menangis ahh . watlek ahh kn . then mlm tu dia dh on hp ape semua . hahha . happy . acah merajuk jp . haha . then . akku dpt tahu dia kene lg rasuk . ahhhh . sabar . padahal gelabah rissau weyyhhh . then aku pun tgu . then pg rabu 25 012012 dia cakap hanta r bro g klinik sakit . aku pun ha , okay . tak tahu ahh klu dia tipu , dia yg sakit ke apae . then aku dpt tahu dia kene rasuk lg . err , sbr je lhh . dh tak text aku then mlm bru muncul ckp mintak maaf ape semua . aku pun haa . ok . then otp . aku tny dia kt mana . dia kata kat lua . aku pun mula jd ANGRY BIRD jap . haha . aku ckp ahh . aikk , sakit pun kelua ? alasan dia is b o s a n . ahhaaa . wakklluuu bosan . after that . kawan2 dia ckp aku lg kang punca dia sakit . err . ape ni .aku dh mula hilang sbr . 26012012- then mlm tu . aku usaha carik topap sbb nk SS dgn dia . dpt kwn aku share 4 rgt . aku pun happy dpt otp . tu aku mrh bila dpt tahu dia kt lua . then tetbe mati . bbtry hbs . LOL . sakit hati kn ? ehh tak ahh ., aku suka . then aku dpt text dr kwn dia kata bttry hbs . agakkkkk dahhhhh . then aku call kwn dia . nk ckp dgn dia konon . then gelabah gile . matikn macam tu je . ya Allah melilih air mata smbil pegang dada . okayy aku call patner aku , patner MDF aku . bg tahu . diorg suruh cool . aku ckp sakit aku dtg lg ni . then aku bg tahu sakit ni . diorg kata kene buat operation . mmg aku tahu kene buat tp aku taknk ahh . malas  . then aku onl until 2 . dpt IM . whoaa !!
bapak ahh mcm beruk dapat bunga doe. haha . kau ade ? then aku pun suka . then mintak maaf . ahh biasa ahh kn . aku pun IM ckp psl sakit tp dia buat rilkes je aku tgk just ckp g klinik je ape semua . then mcm smgt je klu aku kene oprte . ahah . wtever ahh. then aku . kelua cas lappy dkt pukul  4 . snggup wow . pdhl aku esok pg nye ade interview tu . ahha . dia bukan tahu pun . then IM mcm org SYOK SENDIRI shialll !
then aku ckp ahh itu ini . tak bls lgsg ! soo . aku bengangg ahh . then aku nkn onl kn fb dia . tak boleh . dia dh tuka hari selasa . ahha. wakluu kata tak tuka aku igt . selasa tu dia ade onl . tp time tu aku tak onl sbb aku ade hal yg tak lama dia text aku . tp ade je kwn dia bg tahu aku dia onl . then aku pun watlek ahh . then dia kata pass sama . esok pg aku cube bukak haa , boleh . why mln td tak boleh ? nmpk sgt tuka balik . aku mls nk pk . aku pun siap2 . kelua g interview . then tinggal tgu calling dpt ke tak keje . then aku pun tgu satu hari tak text . then aku balik aku mkn kejap . aku ckp dgn mk aku . mk amacam . nk tidur ah . mk aku pun dh fhm , aku tidur pukul 10 . then pukul 12 kwn aku call . pehh , memey ahh . aku jawab mmg mcm org bru pndi bercakap .ahhaa . akutidur balik . pukul 4 ptg aku bangun . amacam ? ahah . juara tidur beb . ahha . then tgk hp tak ade ape . aku pun onl takde ape . aku lepak dgn adik aku onl . haa ,sblm tu aku bngun , then aku ckp dgn nenek aku . aku nk g kdai . then aku g kedai beli air topap n beli tepung sbb nenek aku nk msk cekodok . ahah . balik aku makan . then nenek pggl mk aku ajak g hospital . ade ank kwn mk aku excdnt . jiran aku . soo . aku follow . balik tu dkt pukul 7 . aku pun balik dgn kwn mk aku sbb mk aku bwk balik budk tu . then aku tgu lgsg takde text , haha . then buat hal , mkn ape semua . then onl tgk dia bg inbox ckp . ehh . hp bg kt kwn . seminggu b tak pki hp . puiiii ! gile kentang enn ? aku sbr je . mule ahh mennagis lg . aku ngadu kt MDF , diuorg kata sbr . bg tahu kt kwn dia . kwn dia masuk balai semalam . so aku pun diam ahh tak terkat ape . okayy ahh aku tgu dia onl je nk settel semua . aku sbnrnye byk pndm hal tp aku kene kuat . then aku pun bukak blog taip ni. oanjang en ? ni nama nya aku bosan sgt dan sedih sgt . 

for youu aeis : sygg dh snggup tgu b semua nya . tp ni b bg kt sygg ? sygg tgu b onl text call . soo .ape b nk buat ? b sygg ni ape ? bile syg tak tahu ape2 . mule b diam . then mula kwn b sound syg , ade b tahu ? tak kn ? b . if b nk kite still lg pleasee slowtalk dgn i b . okayy b iloveyouuu. 

okayy aku dh penat ahh . . ahhaaa .

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Khamis, 26 Januari 2012 ★ 10:17 PG │ (0) angels
23012012 - aku hang dengan family g shah alam . btw aku balik rumah dkt pukul 7 . okay cun . penat ape semua aku mandi . then pukul 8 aku tertidur kt sofa . penat gile . bontot sakit . haha . okayy abaikan . then aku tunggu text dia ape semua . aku on hp sebab hp aku charge . jeng jeng . ehh ade msg . dr dia . bpk happy . okayy aku btaak jap . wehee . then aku tgk dia risau aku . aku pun kata takde ape . dont worry . then dia cakap rindu . so mlm pun kite org otp . so . pukul 12 pun masuk .  soo. ape lg supersaver lh kn . kiteorg ni kuat supersaver . byk talk dr texting .
mlm tu 24012012- aku pun ckp2 , rupanya dia ON kt ts . aku pun teman from otp je . haha . then main merajuk merajuk jap . aww sweet en . tak ? lantak ahh . then aku tetbe tergerak hati dia nk ask something . aku tny dia knp dia mcm dh tak cinta aku . then dia kata kesian aku tgu dia . ohh chooy sygg . kite tak suka klu awk suka kite ats dasar kesian . pleasee . wa tak suka okay ! then aku bengangg ah .then call smpi pg bru dpt . ptg tu kwn dia kata aeis kene rasuk ape semua . then aku kene sound tepek . ckp aku nk game dia . F U C K ! aku tak game dia sygg . siapa yg nk main ayam dengan siapa now ? aku sbr je lh . then mcm mcm member dia sound aku . mls nk cerite . taknk ambik port sgt . then aku pun menangis ahh . watlek ahh kn . then mlm tu dia dh on hp ape semua . hahha . happy . acah merajuk jp . haha . then . akku dpt tahu dia kene lg rasuk . ahhhh . sabar . padahal gelabah rissau weyyhhh . then aku pun tgu . then pg rabu 25 012012 dia cakap hanta r bro g klinik sakit . aku pun ha , okay . tak tahu ahh klu dia tipu , dia yg sakit ke apae . then aku dpt tahu dia kene rasuk lg . err , sbr je lhh . dh tak text aku then mlm bru muncul ckp mintak maaf ape semua . aku pun haa . ok . then otp . aku tny dia kt mana . dia kata kat lua . aku pun mula jd ANGRY BIRD jap . haha . aku ckp ahh . aikk , sakit pun kelua ? alasan dia is b o s a n . ahhaaa . wakklluuu bosan . after that . kawan2 dia ckp aku lg kang punca dia sakit . err . ape ni .aku dh mula hilang sbr . 26012012- then mlm tu . aku usaha carik topap sbb nk SS dgn dia . dpt kwn aku share 4 rgt . aku pun happy dpt otp . tu aku mrh bila dpt tahu dia kt lua . then tetbe mati . bbtry hbs . LOL . sakit hati kn ? ehh tak ahh ., aku suka . then aku dpt text dr kwn dia kata bttry hbs . agakkkkk dahhhhh . then aku call kwn dia . nk ckp dgn dia konon . then gelabah gile . matikn macam tu je . ya Allah melilih air mata smbil pegang dada . okayy aku call patner aku , patner MDF aku . bg tahu . diorg suruh cool . aku ckp sakit aku dtg lg ni . then aku bg tahu sakit ni . diorg kata kene buat operation . mmg aku tahu kene buat tp aku taknk ahh . malas  . then aku onl until 2 . dpt IM . whoaa !!
bapak ahh mcm beruk dapat bunga doe. haha . kau ade ? then aku pun suka . then mintak maaf . ahh biasa ahh kn . aku pun IM ckp psl sakit tp dia buat rilkes je aku tgk just ckp g klinik je ape semua . then mcm smgt je klu aku kene oprte . ahah . wtever ahh. then aku . kelua cas lappy dkt pukul  4 . snggup wow . pdhl aku esok pg nye ade interview tu . ahha . dia bukan tahu pun . then IM mcm org SYOK SENDIRI shialll !
then aku ckp ahh itu ini . tak bls lgsg ! soo . aku bengangg ahh . then aku nkn onl kn fb dia . tak boleh . dia dh tuka hari selasa . ahha. wakluu kata tak tuka aku igt . selasa tu dia ade onl . tp time tu aku tak onl sbb aku ade hal yg tak lama dia text aku . tp ade je kwn dia bg tahu aku dia onl . then aku pun watlek ahh . then dia kata pass sama . esok pg aku cube bukak haa , boleh . why mln td tak boleh ? nmpk sgt tuka balik . aku mls nk pk . aku pun siap2 . kelua g interview . then tinggal tgu calling dpt ke tak keje . then aku pun tgu satu hari tak text . then aku balik aku mkn kejap . aku ckp dgn mk aku . mk amacam . nk tidur ah . mk aku pun dh fhm , aku tidur pukul 10 . then pukul 12 kwn aku call . pehh , memey ahh . aku jawab mmg mcm org bru pndi bercakap .ahhaa . akutidur balik . pukul 4 ptg aku bangun . amacam ? ahah . juara tidur beb . ahha . then tgk hp tak ade ape . aku pun onl takde ape . aku lepak dgn adik aku onl . haa ,sblm tu aku bngun , then aku ckp dgn nenek aku . aku nk g kdai . then aku g kedai beli air topap n beli tepung sbb nenek aku nk msk cekodok . ahah . balik aku makan . then nenek pggl mk aku ajak g hospital . ade ank kwn mk aku excdnt . jiran aku . soo . aku follow . balik tu dkt pukul 7 . aku pun balik dgn kwn mk aku sbb mk aku bwk balik budk tu . then aku tgu lgsg takde text , haha . then buat hal , mkn ape semua . then onl tgk dia bg inbox ckp . ehh . hp bg kt kwn . seminggu b tak pki hp . puiiii ! gile kentang enn ? aku sbr je . mule ahh mennagis lg . aku ngadu kt MDF , diuorg kata sbr . bg tahu kt kwn dia . kwn dia masuk balai semalam . so aku pun diam ahh tak terkat ape . okayy ahh aku tgu dia onl je nk settel semua . aku sbnrnye byk pndm hal tp aku kene kuat . then aku pun bukak blog taip ni. oanjang en ? ni nama nya aku bosan sgt dan sedih sgt . 

for youu aeis : sygg dh snggup tgu b semua nya . tp ni b bg kt sygg ? sygg tgu b onl text call . soo .ape b nk buat ? b sygg ni ape ? bile syg tak tahu ape2 . mule b diam . then mula kwn b sound syg , ade b tahu ? tak kn ? b . if b nk kite still lg pleasee slowtalk dgn i b . okayy b iloveyouuu. 

okayy aku dh penat ahh . . ahhaaa .

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST