Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Ahad, 29 Januari 2012 ★ 8:34 PTG │ (0) angels
assalamualaikum . hi . hari ni aku nak story sikit . aku happy gila sebab malam tadi aku otp dengan dia . perktaan yang buat aku happy dari mulut dia is "aeiss omeyy" aku suka dengar dia cakap macam tu . err , sumpah comel gila suara dia . bila dia cakap "husna omey" no no . tak kene langsung . btw tu je cara nye aku smile smpi ke telinga . ulang ahh banyak kali sumpah aku suka . yeah , aku kuat , thnkss to kwn kwn dia yg byk support aku walaupun ade sorg kwn dia sound aku . thnks to aeis sbb fhm . mula mula takut nk bg tahu ape yg jd . tp sebab kwn kwn dia nasihat suruh bg tahu , so aku cerite . alhamdulilah dia faham :) one more , esok aku nk mintak izin dengan mk aku , aku nk kelua pegi event gath and clbrtd bufday and first gath Mighty Denver's Family . semua mengharap aku turun . aeis pulak dh tunggu . memang ahh , ape ape . yg penting 18 aku nk dia ade dgn aku . bufday aku tu :/ mak aku ni ckp lepas spm bole pegi mana mana . tp terperap dlm rumah je . mak youu look beautiful today . haha . ni ayat aku puji mk aku klu nk apa apa . haha . mk , kakak nk pegi sunway boleh ? promise sebelum mgrb dh ade kt rumah , pukul 5 gerak balik . :) please , ehhmm , mcm lah mak aku dpt baca :( nk pegiiiii :( aku sygg MDF aku . soo , aku usaha kn mesti aku turun . 
okayy cun (Y)

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Ahad, 29 Januari 2012 ★ 8:34 PTG │ (0) angels
assalamualaikum . hi . hari ni aku nak story sikit . aku happy gila sebab malam tadi aku otp dengan dia . perktaan yang buat aku happy dari mulut dia is "aeiss omeyy" aku suka dengar dia cakap macam tu . err , sumpah comel gila suara dia . bila dia cakap "husna omey" no no . tak kene langsung . btw tu je cara nye aku smile smpi ke telinga . ulang ahh banyak kali sumpah aku suka . yeah , aku kuat , thnkss to kwn kwn dia yg byk support aku walaupun ade sorg kwn dia sound aku . thnks to aeis sbb fhm . mula mula takut nk bg tahu ape yg jd . tp sebab kwn kwn dia nasihat suruh bg tahu , so aku cerite . alhamdulilah dia faham :) one more , esok aku nk mintak izin dengan mk aku , aku nk kelua pegi event gath and clbrtd bufday and first gath Mighty Denver's Family . semua mengharap aku turun . aeis pulak dh tunggu . memang ahh , ape ape . yg penting 18 aku nk dia ade dgn aku . bufday aku tu :/ mak aku ni ckp lepas spm bole pegi mana mana . tp terperap dlm rumah je . mak youu look beautiful today . haha . ni ayat aku puji mk aku klu nk apa apa . haha . mk , kakak nk pegi sunway boleh ? promise sebelum mgrb dh ade kt rumah , pukul 5 gerak balik . :) please , ehhmm , mcm lah mak aku dpt baca :( nk pegiiiii :( aku sygg MDF aku . soo , aku usaha kn mesti aku turun . 
okayy cun (Y)

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST