Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Selasa, 17 Januari 2012 ★ 12:54 PG │ (1) angels

haaa , aucakk . piwitt . sapa ni ha ? korang knl tak ? tak ? kayy sampai hati . haha . merajuk ni :'(
haha . mana ade :D okayy smart tak ? sorry tahu aku edit ni tak lawa . eh , tak edit lah .
aku jumpe dia tu date lagi tu . sweet tak kiteorg punya gaya :* tettt .
hahaa , jangan nk jeleous . tak elok . ahhaa
okayyy . aku nak cakap yang aku bertuah dapat dia .
nak tahu tak ? ha? nak ke ? nak tak ? mesti nak en en ? 
korang kalau gossip gossip ni mesti nak en . hahaaa
okayy stop menggedik husna :)
okayy , btw . aku suka dia ni dh lama lah jugak . haha . but mls nk bg tahu dia.
then entah macam mana . hari ahad tu dia IM bg tahu ape semua
sumpah terkejut . mcm dlm mimpi wow !
haha . okayy aku mula merepek lagi dah ni :) sorry :D
tetibe dia ehh , "sudi tak terima cinta tulus saya"
WHOAAA !! jiwang en dia tu . hahaa . okayy sorryy aeis :D
gurau lahh . smack down kang . haaahhahaa :)
smbung balik .okay yg perit bg aku 
dekat one week mana kiteorg cntc . ade lh hari tu dia text aku . tp mls nk lyn .
okay now dia baru beli sim and hpo . wah . demi aku letew . haha
*perasan . ahha  nevermind , dgn dia je kud apedehal kn sygg :*
okayy . now aku sygg dia sgt sgt . dh boleh dh sygg boy balik . thnkss aeis
thnk again sudi lamar kita . haha . hope b tahan dgn syg oky ?
then thnks sudi dkt girl yg pakai tudung and jrg hang ni ye sygg :)
okay lah penat dh ni . STOP !
MUCH LOVE FROM CAHAYA HUSNA


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Selasa, 17 Januari 2012 ★ 12:54 PG │ (1) angels

haaa , aucakk . piwitt . sapa ni ha ? korang knl tak ? tak ? kayy sampai hati . haha . merajuk ni :'(
haha . mana ade :D okayy smart tak ? sorry tahu aku edit ni tak lawa . eh , tak edit lah .
aku jumpe dia tu date lagi tu . sweet tak kiteorg punya gaya :* tettt .
hahaa , jangan nk jeleous . tak elok . ahhaa
okayyy . aku nak cakap yang aku bertuah dapat dia .
nak tahu tak ? ha? nak ke ? nak tak ? mesti nak en en ? 
korang kalau gossip gossip ni mesti nak en . hahaaa
okayy stop menggedik husna :)
okayy , btw . aku suka dia ni dh lama lah jugak . haha . but mls nk bg tahu dia.
then entah macam mana . hari ahad tu dia IM bg tahu ape semua
sumpah terkejut . mcm dlm mimpi wow !
haha . okayy aku mula merepek lagi dah ni :) sorry :D
tetibe dia ehh , "sudi tak terima cinta tulus saya"
WHOAAA !! jiwang en dia tu . hahaa . okayy sorryy aeis :D
gurau lahh . smack down kang . haaahhahaa :)
smbung balik .okay yg perit bg aku 
dekat one week mana kiteorg cntc . ade lh hari tu dia text aku . tp mls nk lyn .
okay now dia baru beli sim and hpo . wah . demi aku letew . haha
*perasan . ahha  nevermind , dgn dia je kud apedehal kn sygg :*
okayy . now aku sygg dia sgt sgt . dh boleh dh sygg boy balik . thnkss aeis
thnk again sudi lamar kita . haha . hope b tahan dgn syg oky ?
then thnks sudi dkt girl yg pakai tudung and jrg hang ni ye sygg :)
okay lah penat dh ni . STOP !
MUCH LOVE FROM CAHAYA HUSNA


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST