Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Isnin, 23 Januari 2012 ★ 7:59 PG │ (0) angels
23 JAN 2012

okayy today punya story . happy sangat sebab hang kat shah alam td . memey wa pusing . dh lama tak lepak sana . okayy . first pegi uitm puncak perdana . ambik barang kejap . then pegi shah alm . ambik brg jugak . then pegi sacc mall . then beli beli tu ini . soo , nk carik buku . pegi bukit jusco bukit raja . then pegi giant shah alam . dh lapa , dari pagi tak makan lagi . pukul 2 baru makan . then masuk kerete perut wa dh sakit . cnfrm gastrik . pehh dh mula menyucuk smpi ats then perut sakit gila . whoaa . Allah je yg tahu sakit nye . then watlek . ingat kn nak balik . singgah SPACE U8 . tgk tmpt tu baru . cantik ahh jugakk . then balik tu singgah tutti fruit . adik aku ni haa nk mkn . after tht balik . then aku mmg dh tak tahan . aku lelapkn mata . nk hilangkn sakit tu .then sedar sedar dh lepas latar and dh area kuala slgr . singgah tesco jap . mk aku nk carik kasut . still tak jumpa . dkt shah alam pegi vincci then tutup . kesian wa tgk muke mk wa . hahaa . kayy ayt poyo enn ? okayy buat rileks dh . kn aku yg pengarah ceerite ni . ape aku kesah ? haha . okayy . then aku main bola kt dlm tu . after tht haus . pegi beli air kt kfc jap . then lpk kt lua smentara tunggu mk aku carik baju . ade org ni hon kerete . bnde jln dpn tu jam dia pegi hon . memey kene tepek dengan aku . bpk gila ke ape . tahu ahh kerete besar . haha . org semua pndg aku ckp . watlek aku tak kesah . dh biasa . then org blkg aku lg . tak reti sbr btl . ahaaahaa . lg sedap kau kene . geram aku . macam ko sorg je ade hon . buat pencemaran bunyi ahh kau ni :/ err . menyemak !! :"D okayy , then balik . aku pun dh tak tahan sakit perut then cas hp then mndi ape semua . then pukul 8 aku tgu text dia . tertidur smpi aku dibuat nya .. hahaa . then . aku bngun dkt pukul 10 . mkn sikit , sakit perut . then online . whoa memey ahh kwn aku buat noti aku smpi 100 lbih .. :/ eerr . gerammaku di buatnyaa . haha . then tgu dia tak text . then dia . text . dia risau aku . padahal dia taktahu aku yg risau pasal dia . aku tak kn bg tahu aku sakit td . :') wtlek . mls nk mkn ubt . mkn ubt ? pil 2 biji tu pun aku tak telan . mmg tong smph tmpt nya :D haha . okayy . then aku call dia . dia ckp dia kene **** . aku kuat kn smgt aku . okayy aku kuat kn . aku tahan air mata . memey mmg tak tahan , then menangis ahh puas2 . aku tak nk tunjjuk aku sedih dpn dia . :') then aku  sbr . aku berdoa byk2 . biar aku yg sakit . aku tak pernah rase cinta mcm ni . mybe ni first time aku cinta org dgn tulus dan ikhlas . aku nk jaga dia weh . smpi nafas aku yg terakhir . biar aku pergi dulu dr dia . aku berdoa supaya aku ade jodoh dgn dia dan kekal ke akhr hayat . amin <3 okayy aku dh penat taip ni . muehehe . FULL STOP :")

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Isnin, 23 Januari 2012 ★ 7:59 PG │ (0) angels
23 JAN 2012

okayy today punya story . happy sangat sebab hang kat shah alam td . memey wa pusing . dh lama tak lepak sana . okayy . first pegi uitm puncak perdana . ambik barang kejap . then pegi shah alm . ambik brg jugak . then pegi sacc mall . then beli beli tu ini . soo , nk carik buku . pegi bukit jusco bukit raja . then pegi giant shah alam . dh lapa , dari pagi tak makan lagi . pukul 2 baru makan . then masuk kerete perut wa dh sakit . cnfrm gastrik . pehh dh mula menyucuk smpi ats then perut sakit gila . whoaa . Allah je yg tahu sakit nye . then watlek . ingat kn nak balik . singgah SPACE U8 . tgk tmpt tu baru . cantik ahh jugakk . then balik tu singgah tutti fruit . adik aku ni haa nk mkn . after tht balik . then aku mmg dh tak tahan . aku lelapkn mata . nk hilangkn sakit tu .then sedar sedar dh lepas latar and dh area kuala slgr . singgah tesco jap . mk aku nk carik kasut . still tak jumpa . dkt shah alam pegi vincci then tutup . kesian wa tgk muke mk wa . hahaa . kayy ayt poyo enn ? okayy buat rileks dh . kn aku yg pengarah ceerite ni . ape aku kesah ? haha . okayy . then aku main bola kt dlm tu . after tht haus . pegi beli air kt kfc jap . then lpk kt lua smentara tunggu mk aku carik baju . ade org ni hon kerete . bnde jln dpn tu jam dia pegi hon . memey kene tepek dengan aku . bpk gila ke ape . tahu ahh kerete besar . haha . org semua pndg aku ckp . watlek aku tak kesah . dh biasa . then org blkg aku lg . tak reti sbr btl . ahaaahaa . lg sedap kau kene . geram aku . macam ko sorg je ade hon . buat pencemaran bunyi ahh kau ni :/ err . menyemak !! :"D okayy , then balik . aku pun dh tak tahan sakit perut then cas hp then mndi ape semua . then pukul 8 aku tgu text dia . tertidur smpi aku dibuat nya .. hahaa . then . aku bngun dkt pukul 10 . mkn sikit , sakit perut . then online . whoa memey ahh kwn aku buat noti aku smpi 100 lbih .. :/ eerr . gerammaku di buatnyaa . haha . then tgu dia tak text . then dia . text . dia risau aku . padahal dia taktahu aku yg risau pasal dia . aku tak kn bg tahu aku sakit td . :') wtlek . mls nk mkn ubt . mkn ubt ? pil 2 biji tu pun aku tak telan . mmg tong smph tmpt nya :D haha . okayy . then aku call dia . dia ckp dia kene **** . aku kuat kn smgt aku . okayy aku kuat kn . aku tahan air mata . memey mmg tak tahan , then menangis ahh puas2 . aku tak nk tunjjuk aku sedih dpn dia . :') then aku  sbr . aku berdoa byk2 . biar aku yg sakit . aku tak pernah rase cinta mcm ni . mybe ni first time aku cinta org dgn tulus dan ikhlas . aku nk jaga dia weh . smpi nafas aku yg terakhir . biar aku pergi dulu dr dia . aku berdoa supaya aku ade jodoh dgn dia dan kekal ke akhr hayat . amin <3 okayy aku dh penat taip ni . muehehe . FULL STOP :")

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST