Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Isnin, 16 Januari 2012 ★ 8:56 PTG │ (0) angels





Assalamualaikum . Aku Shafiq Iqwan , Cahaya Husna and owner untuk page or group ni . 
Nama group ni MIGHTY DENVER's . Maybe agak pelik nama group ni . 
But aku rasa okay je kot pasal group ni bukan nya untuk menjadi hot atau pun mengejar hot . 
Tiada paksaan untuk join group ni . Tapi kalau nak join , korang just letak kan MIGHTY DENVER's dekat ALTERNATE NAME korang and like page group ni . Kami tidak menghalang untuk korang join group lain , asal kan korang aktif dekat dalam group ni pun dah okay . Group or page ni untuk memudahkan kita mencari kawan yang mungkin tak ada dekat friendlist korang and mana tahu from this group korang boleh dapat kawan baik yang baru . And kita boleh make a family from this group . Ada masa kami akan ada kan event . So hope dapat sertai . bagi yang jauh tu . kiteorang akan paham . 
Btw . thanks kepada yang dah join , and invite lah kawan-2 yang lain kay . thanks bye . #admin­ ­


#THIS MY NEW FAMILY GROUP . SORRY GROUP NI BIASA2 JE :) 
OKAYY THNKS MUCH TO GUYS YG DAH JOIN
HOPE KORANG BOLEH JADI FRIENDLY AND BOLEH JADI FAMILY KAMI
BOLEH LUAHKAN MASALAH , IF KITEORG DAPAT BANTU KITEORG BANTU OKAY :)

JUST CLICK LIKE AND JOIN US
THANKS SO MUCH

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Isnin, 16 Januari 2012 ★ 8:56 PTG │ (0) angels





Assalamualaikum . Aku Shafiq Iqwan , Cahaya Husna and owner untuk page or group ni . 
Nama group ni MIGHTY DENVER's . Maybe agak pelik nama group ni . 
But aku rasa okay je kot pasal group ni bukan nya untuk menjadi hot atau pun mengejar hot . 
Tiada paksaan untuk join group ni . Tapi kalau nak join , korang just letak kan MIGHTY DENVER's dekat ALTERNATE NAME korang and like page group ni . Kami tidak menghalang untuk korang join group lain , asal kan korang aktif dekat dalam group ni pun dah okay . Group or page ni untuk memudahkan kita mencari kawan yang mungkin tak ada dekat friendlist korang and mana tahu from this group korang boleh dapat kawan baik yang baru . And kita boleh make a family from this group . Ada masa kami akan ada kan event . So hope dapat sertai . bagi yang jauh tu . kiteorang akan paham . 
Btw . thanks kepada yang dah join , and invite lah kawan-2 yang lain kay . thanks bye . #admin­ ­


#THIS MY NEW FAMILY GROUP . SORRY GROUP NI BIASA2 JE :) 
OKAYY THNKS MUCH TO GUYS YG DAH JOIN
HOPE KORANG BOLEH JADI FRIENDLY AND BOLEH JADI FAMILY KAMI
BOLEH LUAHKAN MASALAH , IF KITEORG DAPAT BANTU KITEORG BANTU OKAY :)

JUST CLICK LIKE AND JOIN US
THANKS SO MUCH

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST