Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Isnin, 23 Januari 2012 ★ 6:59 PTG │ (0) angels
yess . i'll do . i'll do something . aku dah lama pendam perasaan ni . but takde sorang yang tahu sebenarnya . maafkn aku jika aku malas nak mempercayai orang lagi. kenapa memainkan perasaan aku . ape dosa aku ? kenape dia buat aku macam ni . aku tak suka orang yang nak aku kerana kesian . aku tak suka pleasee . aku bukan peminta simpati pleasee . aku lebih rela cinta aku tak di balas dari di balas dengan cinta plastik (!) . seriously . aku dh mls nk percaya dh . yeahh . aku sanggup tunggu dia onl . then hati aku baik dr break dgn someone but tp aku boleh accept dia . soo . aku sygg dan cinta dia dgn ikhlas . then aku snggup tunggu everyday dia online even aku penat , sakit , kene marah dgn mk aku . but sokayy ini semua demi dia . ala , lagi pun kiteorg tak dpt text . soo . tetibe aku dpt IM dr dia kata sudi terima cinta tulus i . sumpah Allah je yg tahu perasaan aku time tu . aku pun accept sbb itu yg aku tunggu selama ni . tp tak sangka mlm td dengan senang dia kata mcm tu . dia seolah mcm nk aku ni kerana dasar kesian . sumpah aku hancur hati . nk menangis tak boleh . okayy weh . aku sanggup mati dari sakit hati mcm ni . dia tak kn penah tahu hati aku sakit . aku susah . aku menangis everyday aku ade mslh besar . aku sakit kuat . dia tak akn tahu semua tu . just keep it from him . aku just taknk dia risau kn aku . aku nak dia jaga diri dan aku jaga dia . takpe aku tak kisah kalau dia taknk ambik tahu hal aku . okay cun . aku dh penat dan dh tak snggup . okayy . sorry if aku tak percaya mana mana boy after this . take time hati aku nk baik kali ni . thnkss much aeis sebab buat husna mcm ni . thnkss for the all . hanya Allah yg mampu balas ape yg aeis buat . assalamualakum ::")

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Isnin, 23 Januari 2012 ★ 6:59 PTG │ (0) angels
yess . i'll do . i'll do something . aku dah lama pendam perasaan ni . but takde sorang yang tahu sebenarnya . maafkn aku jika aku malas nak mempercayai orang lagi. kenapa memainkan perasaan aku . ape dosa aku ? kenape dia buat aku macam ni . aku tak suka orang yang nak aku kerana kesian . aku tak suka pleasee . aku bukan peminta simpati pleasee . aku lebih rela cinta aku tak di balas dari di balas dengan cinta plastik (!) . seriously . aku dh mls nk percaya dh . yeahh . aku sanggup tunggu dia onl . then hati aku baik dr break dgn someone but tp aku boleh accept dia . soo . aku sygg dan cinta dia dgn ikhlas . then aku snggup tunggu everyday dia online even aku penat , sakit , kene marah dgn mk aku . but sokayy ini semua demi dia . ala , lagi pun kiteorg tak dpt text . soo . tetibe aku dpt IM dr dia kata sudi terima cinta tulus i . sumpah Allah je yg tahu perasaan aku time tu . aku pun accept sbb itu yg aku tunggu selama ni . tp tak sangka mlm td dengan senang dia kata mcm tu . dia seolah mcm nk aku ni kerana dasar kesian . sumpah aku hancur hati . nk menangis tak boleh . okayy weh . aku sanggup mati dari sakit hati mcm ni . dia tak kn penah tahu hati aku sakit . aku susah . aku menangis everyday aku ade mslh besar . aku sakit kuat . dia tak akn tahu semua tu . just keep it from him . aku just taknk dia risau kn aku . aku nak dia jaga diri dan aku jaga dia . takpe aku tak kisah kalau dia taknk ambik tahu hal aku . okay cun . aku dh penat dan dh tak snggup . okayy . sorry if aku tak percaya mana mana boy after this . take time hati aku nk baik kali ni . thnkss much aeis sebab buat husna mcm ni . thnkss for the all . hanya Allah yg mampu balas ape yg aeis buat . assalamualakum ::")

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST