Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Jumaat, 10 Februari 2012 ★ 5:32 PTG │ (0) angels
heyy guys ,  morning , ehh , aucakk , morning lagi lahh , awal en aku bangun . tabikk wooo (!)  , btw pukul 6 mak aku kejutkan dia nk g blja . then nk tidur balik tak boleh , kejutkn aeis , then pukul 7 nk tidur balik , dia pulak text . hmm , hampehh , pejam kn mata , tak boleh jugakk , aku bangun , sidai kain . cun (Y) rajin tak aku ? rajin rajin :') haha . masyehhh :") then aku sidai kain perut aku berdisco , pehhhh (!) nenek ahh ni , msk nasi goreng dh mmg lapa . nk tahu , dgn tak gosok gigi , aku kumo mulut , buat air , ambik nasi . cun makan terusss .tambah 2 kali tp sikit2 je aku mkn . after that , pegi dpn ambik laptop masuk bilik . onl . stalker page org lah ape lah . main kutuk2 sndri . haha . jht en aku ? husna kau mmg jahat weh :") yeeee aku tahuu :"D
soo , aku pun update blog yg agak berabuk ni haa . hehe . okay stop merepek husna .
btw , sebenarnya aku update , sbb aku tak sabar nk tunggu 18 feb . haha . ade apa ? kau jangan buat lupa or tak tahu . sedih aku weh :") bufday aku lahh :") lol tua dh aku ni . hehe . then yg paling tak sbr nk meet ehem ehem , ko diam (!) ecehh . hahaa . aku nk jumpe budk2 denver's lah dekat sunway . hope takde ape ape hlgn . amin. aku dpt g sekali ni pun jd lh :") hehe :") kau permudahkn lah semuanya ya Allah :")  AMIN .
okay lahh aku nak mandi then tgk tv for lelapkn mata . tidurrrrr . ZZzzzz . haha :"D kboiiii <3
aeisss omeyhhh <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Jumaat, 10 Februari 2012 ★ 5:32 PTG │ (0) angels
heyy guys ,  morning , ehh , aucakk , morning lagi lahh , awal en aku bangun . tabikk wooo (!)  , btw pukul 6 mak aku kejutkan dia nk g blja . then nk tidur balik tak boleh , kejutkn aeis , then pukul 7 nk tidur balik , dia pulak text . hmm , hampehh , pejam kn mata , tak boleh jugakk , aku bangun , sidai kain . cun (Y) rajin tak aku ? rajin rajin :') haha . masyehhh :") then aku sidai kain perut aku berdisco , pehhhh (!) nenek ahh ni , msk nasi goreng dh mmg lapa . nk tahu , dgn tak gosok gigi , aku kumo mulut , buat air , ambik nasi . cun makan terusss .tambah 2 kali tp sikit2 je aku mkn . after that , pegi dpn ambik laptop masuk bilik . onl . stalker page org lah ape lah . main kutuk2 sndri . haha . jht en aku ? husna kau mmg jahat weh :") yeeee aku tahuu :"D
soo , aku pun update blog yg agak berabuk ni haa . hehe . okay stop merepek husna .
btw , sebenarnya aku update , sbb aku tak sabar nk tunggu 18 feb . haha . ade apa ? kau jangan buat lupa or tak tahu . sedih aku weh :") bufday aku lahh :") lol tua dh aku ni . hehe . then yg paling tak sbr nk meet ehem ehem , ko diam (!) ecehh . hahaa . aku nk jumpe budk2 denver's lah dekat sunway . hope takde ape ape hlgn . amin. aku dpt g sekali ni pun jd lh :") hehe :") kau permudahkn lah semuanya ya Allah :")  AMIN .
okay lahh aku nak mandi then tgk tv for lelapkn mata . tidurrrrr . ZZzzzz . haha :"D kboiiii <3
aeisss omeyhhh <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST