Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Selasa, 21 Februari 2012 ★ 8:42 PTG │ (0) angels
hi pretty and handsome . today punya story about my birthday and first hang and last hang . my birthdy yg awsome gile tetapi berakhir dengan kisah yang sedih dah fobia dlm sejarah hidup aku . dah lah bfdy aku . kene mcm tu pulak . haih --' okayy lahh aku sbnrnye ade first gath family denver's and clbrtd bfdy and first date . sumpah best gila time tgu budk2 group lain kt tepi  jasmine cafe at sunway . then dekat 80 org yg turun , sumpah ramai . nanti tgk lah gmbr nye dekat bawah ni . okay . then kiteorg clbrtd bfdy dekat dpn entrnce , main tepung bagai . sengal gilaa main kt dpn tu , then kene sound dengan guard . apekk betul lah --' haha . then aku yg kene sbb aku punya bfdy kn . okayy lahh , soryy lah , for now rarely update blog , rarely online . not in mood . btw one month more to take result spm 2011 . wish me luck okayy . okayy , iloveyouu :") muahhhxx <3






I LOVE MY FAMILY MIGHTY DENVER'S 

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Selasa, 21 Februari 2012 ★ 8:42 PTG │ (0) angels
hi pretty and handsome . today punya story about my birthday and first hang and last hang . my birthdy yg awsome gile tetapi berakhir dengan kisah yang sedih dah fobia dlm sejarah hidup aku . dah lah bfdy aku . kene mcm tu pulak . haih --' okayy lahh aku sbnrnye ade first gath family denver's and clbrtd bfdy and first date . sumpah best gila time tgu budk2 group lain kt tepi  jasmine cafe at sunway . then dekat 80 org yg turun , sumpah ramai . nanti tgk lah gmbr nye dekat bawah ni . okay . then kiteorg clbrtd bfdy dekat dpn entrnce , main tepung bagai . sengal gilaa main kt dpn tu , then kene sound dengan guard . apekk betul lah --' haha . then aku yg kene sbb aku punya bfdy kn . okayy lahh , soryy lah , for now rarely update blog , rarely online . not in mood . btw one month more to take result spm 2011 . wish me luck okayy . okayy , iloveyouu :") muahhhxx <3






I LOVE MY FAMILY MIGHTY DENVER'S 

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST