Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Ahad, 11 Mac 2012 ★ 9:48 PG │ (0) angels


baru smlm rasanya couple dengan dia . now dh break . awk . kenapa awk buat mcm ni ? knp girl tu tagged post ckp "saya cintakan awak aeis core" then awk mcm kesah tak kesah je kn . okeyy . saya rilekss . then malam tadi saya punya hati lain mcm . onl kn fb awk , saja say to "hi" dkt girl . dia terus reply " b dekat mana" ya Allah .
jantung akuu terus laju , dada aku rasee nk terkeluar . air mata aku terus keluar . aku tak percaya . after that . why awk tuka pass fb awk terus ? sbb ? ape dosa saya awak smpi awk buat saya mcm ni ? awk saya tak tahu nak cakap ape . saya harap awk bahagia satu hari nanti :") ok thnkss a lot . and i'll always miss youu <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Ahad, 11 Mac 2012 ★ 9:48 PG │ (0) angels


baru smlm rasanya couple dengan dia . now dh break . awk . kenapa awk buat mcm ni ? knp girl tu tagged post ckp "saya cintakan awak aeis core" then awk mcm kesah tak kesah je kn . okeyy . saya rilekss . then malam tadi saya punya hati lain mcm . onl kn fb awk , saja say to "hi" dkt girl . dia terus reply " b dekat mana" ya Allah .
jantung akuu terus laju , dada aku rasee nk terkeluar . air mata aku terus keluar . aku tak percaya . after that . why awk tuka pass fb awk terus ? sbb ? ape dosa saya awak smpi awk buat saya mcm ni ? awk saya tak tahu nak cakap ape . saya harap awk bahagia satu hari nanti :") ok thnkss a lot . and i'll always miss youu <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST