Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Sabtu, 10 Mac 2012 ★ 8:19 PG │ (0) angels



hi guys . fuyoo dh lama tak update story kt blog ni en . korang amacam ? okeyy ? btw sebenarnya en .
aku makin cuak sebab tinggal 10 hari je lagi result nak kelua . result ? ape ?
result SPM 2011 lahh . aku lempang kang tanya ape lagi . hurm . korang rase aku dpt bp ? mesti 10A+ en ?
eceehh waahh :"D berangan je pun :"D . aku hope ade byk A . aku nk smile kn family aku :") AMIN 
btw . aku target dlm 5A atau 6A je . hehe . insyaAllah :") hehe . btw . akuu bosannnn sangat . korang cuti sekolah ekk ? suke letuw . aku lg lama cuti dr bulan 12 . ahha . korang ade ? jangan jelly . :"D
okeyy dh . hmm . btw aku miss sangat dekat aeis . sebab ? lol . sbb dh lme tak jumpe lahh kisah nye :")
insyaAllah , klu ade rezeki . aku meet dia :") hehe IMISSYOUUALOTAEIS <3 . aeis , sy sygkn awk . syg sgt sgt . ecehh . sweet en ? haha . lalaaa . merepek lagi dh :"D okeyy . dah tak tahuu nak story ape . haha . 

*act gambar kat atas tu . aku bosan takade keje , so snap lah , sampai hilang bosan .

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Sabtu, 10 Mac 2012 ★ 8:19 PG │ (0) angels



hi guys . fuyoo dh lama tak update story kt blog ni en . korang amacam ? okeyy ? btw sebenarnya en .
aku makin cuak sebab tinggal 10 hari je lagi result nak kelua . result ? ape ?
result SPM 2011 lahh . aku lempang kang tanya ape lagi . hurm . korang rase aku dpt bp ? mesti 10A+ en ?
eceehh waahh :"D berangan je pun :"D . aku hope ade byk A . aku nk smile kn family aku :") AMIN 
btw . aku target dlm 5A atau 6A je . hehe . insyaAllah :") hehe . btw . akuu bosannnn sangat . korang cuti sekolah ekk ? suke letuw . aku lg lama cuti dr bulan 12 . ahha . korang ade ? jangan jelly . :"D
okeyy dh . hmm . btw aku miss sangat dekat aeis . sebab ? lol . sbb dh lme tak jumpe lahh kisah nye :")
insyaAllah , klu ade rezeki . aku meet dia :") hehe IMISSYOUUALOTAEIS <3 . aeis , sy sygkn awk . syg sgt sgt . ecehh . sweet en ? haha . lalaaa . merepek lagi dh :"D okeyy . dah tak tahuu nak story ape . haha . 

*act gambar kat atas tu . aku bosan takade keje , so snap lah , sampai hilang bosan .

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST