Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Isnin, 12 Mac 2012 ★ 5:32 PTG │ (0) angels
hi . harini hari ape ? selasa ekk ? atotooo , lagi 8 hari wehh , lapann lapan lapannnnn .
haa , dah kenapa dengan kau ni husna . okeyy , cool weh . haaa , yelaaaa .
aku hope sangat result aku okeyy . AMIN . hmm . awal pagi ni aku bangun . ape buat ?
act aku tak boleh tidur sebenarnyee . aku mimpi dia . setiap malam weh . tak tahu ahh kenapa.
rinduu sangat . rindu rinduu rinduuuuu . okeyy jangan overrr . cooool . T_T . 
dh masuk 3 hari dhh asyik menangis je ni . book of records ahh kau ni husna . tak pernah mcm ni .
aku rinduu dia sangat sangat . aku  tahu dia ade gf dah . tp nk buat macam mana kn . 
aku tak pernah kacau life gegirl tu pun . ttbe dia nk ambik aeis dr aku .
hmmm . dh jodoh kau dengan dia kud . takpeeee . aku redhaa jeeee :") 
insyAllah . kalau aku ade jodoh dengan kau . aku tak kemana . 
hanya Allah je yg tahu perit ni mcm mana . aku sellau teringat ape yg aku buat untuk dia
ape yang aku tak dpt kerana dia . takpeee laaa . benda dh nk jadi .
aku tahuu aku update cenggini dia tak akan baca . soo , whateverrrrr laaaaaaa ennnn .
okeyy awak . saya tetap akan sayang kn awk .
 tp maafkn saya , mungkin saya tak boleh nak terima awak kembali .
 saya rindukan awak sangat sangat . saya akan cuba try tak sayang awak lagi . hope awak happy okeyy dengan si dia . :") take care

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Isnin, 12 Mac 2012 ★ 5:32 PTG │ (0) angels
hi . harini hari ape ? selasa ekk ? atotooo , lagi 8 hari wehh , lapann lapan lapannnnn .
haa , dah kenapa dengan kau ni husna . okeyy , cool weh . haaa , yelaaaa .
aku hope sangat result aku okeyy . AMIN . hmm . awal pagi ni aku bangun . ape buat ?
act aku tak boleh tidur sebenarnyee . aku mimpi dia . setiap malam weh . tak tahu ahh kenapa.
rinduu sangat . rindu rinduu rinduuuuu . okeyy jangan overrr . cooool . T_T . 
dh masuk 3 hari dhh asyik menangis je ni . book of records ahh kau ni husna . tak pernah mcm ni .
aku rinduu dia sangat sangat . aku  tahu dia ade gf dah . tp nk buat macam mana kn . 
aku tak pernah kacau life gegirl tu pun . ttbe dia nk ambik aeis dr aku .
hmmm . dh jodoh kau dengan dia kud . takpeeee . aku redhaa jeeee :") 
insyAllah . kalau aku ade jodoh dengan kau . aku tak kemana . 
hanya Allah je yg tahu perit ni mcm mana . aku sellau teringat ape yg aku buat untuk dia
ape yang aku tak dpt kerana dia . takpeee laaa . benda dh nk jadi .
aku tahuu aku update cenggini dia tak akan baca . soo , whateverrrrr laaaaaaa ennnn .
okeyy awak . saya tetap akan sayang kn awk .
 tp maafkn saya , mungkin saya tak boleh nak terima awak kembali .
 saya rindukan awak sangat sangat . saya akan cuba try tak sayang awak lagi . hope awak happy okeyy dengan si dia . :") take care

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST