Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Sabtu, 24 Mac 2012 ★ 11:45 PG │ (0) angels



hi . sebenarnya aku dah ngantuk and penat sangat . tp aku nk lepas rindu kat sini :")
act aku rinduu dia . aku rindu AEIS . awk , saya rindu awak :")
hmm , aku sayangkn dia lagi . ape pun terjadi aku sayangkan dia sangat .
ni kud namanya cinta tulus dan ikhlas . act aku susah nak sayang boy lain .
ape tah lagi nk couple . dekat 2 minggu jugak aku single . but watlekk jee aku :") hehhee :")
aku sygg dia . hati aku susah nak terima mana mana boy . mungkin hati aku untuk dia sorang jee :")
awak . sy rinduu nak jumpe awak . rinduu nak texting awak . rinduu nak call awak
rinduu nak buli awak . rinduu nak bahan awak . rinduu nak nangis dkt awak . rinduu semuaaa . :"D
awak . bile kite nak jumpe ? hmmmmmm . rinduu sangat ni :") hehehe <3
awk , saya rinduu awk ckp "HUSNA OMEYHH" dengan "AEIS OMEYH" . heheee :"D
omey gilee suara awk . time jumpe tu . awk pegang tangan sy . awk ckp husna omeyhh . hahhaaa
comell gilaa doe suara awak time tu . then sy buat awk melatah . hahaa . beshh gilaa doe . hahaa .
awak . awk . sy rinduu awk tahan sy . awk lapkan air mata sy . lapkan kek kt muke and tudung .
time awak laptu kan . sy nmpk muke awk and awk buat dgn penuh kasih syg . :") awk syg saya kn ?
hahha :"P cee ngakuuuu :") awkk . awk rinduu saya tak ? tp mcm mana nk jumpe and nk buat mk sy suka awk ek ? sy rinduu awk doe <3 rinduuuuuuuuuuu gilaaaaakksssssss . hahaha .
awak . kite rinduu nk bahan awk ni . rinduu  nak awk cubit pipi . tarik hidungg :"D tp sakit doe :"( hahahaa .
hmm . saya ni dh lah pendekk . mmg seronok sgt awk buli sy kn :") ehhe . awk .
kalau awk rinduu sy awk cium surat yg sy bagi tu tau . and tgk tag name tu :") awk baca surat tu tau :")
okeyy lahh awk :") sy tahuu sy luahkn ni bukan awk baca pun :") hihiiii ":)


ILOVEYOUUANDIMISSYOUALOTAEIS(ARISBINNAIM)


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Sabtu, 24 Mac 2012 ★ 11:45 PG │ (0) angels



hi . sebenarnya aku dah ngantuk and penat sangat . tp aku nk lepas rindu kat sini :")
act aku rinduu dia . aku rindu AEIS . awk , saya rindu awak :")
hmm , aku sayangkn dia lagi . ape pun terjadi aku sayangkan dia sangat .
ni kud namanya cinta tulus dan ikhlas . act aku susah nak sayang boy lain .
ape tah lagi nk couple . dekat 2 minggu jugak aku single . but watlekk jee aku :") hehhee :")
aku sygg dia . hati aku susah nak terima mana mana boy . mungkin hati aku untuk dia sorang jee :")
awak . sy rinduu nak jumpe awak . rinduu nak texting awak . rinduu nak call awak
rinduu nak buli awak . rinduu nak bahan awak . rinduu nak nangis dkt awak . rinduu semuaaa . :"D
awak . bile kite nak jumpe ? hmmmmmm . rinduu sangat ni :") hehehe <3
awk , saya rinduu awk ckp "HUSNA OMEYHH" dengan "AEIS OMEYH" . heheee :"D
omey gilee suara awk . time jumpe tu . awk pegang tangan sy . awk ckp husna omeyhh . hahhaaa
comell gilaa doe suara awak time tu . then sy buat awk melatah . hahaa . beshh gilaa doe . hahaa .
awak . awk . sy rinduu awk tahan sy . awk lapkan air mata sy . lapkan kek kt muke and tudung .
time awak laptu kan . sy nmpk muke awk and awk buat dgn penuh kasih syg . :") awk syg saya kn ?
hahha :"P cee ngakuuuu :") awkk . awk rinduu saya tak ? tp mcm mana nk jumpe and nk buat mk sy suka awk ek ? sy rinduu awk doe <3 rinduuuuuuuuuuu gilaaaaakksssssss . hahaha .
awak . kite rinduu nk bahan awk ni . rinduu  nak awk cubit pipi . tarik hidungg :"D tp sakit doe :"( hahahaa .
hmm . saya ni dh lah pendekk . mmg seronok sgt awk buli sy kn :") ehhe . awk .
kalau awk rinduu sy awk cium surat yg sy bagi tu tau . and tgk tag name tu :") awk baca surat tu tau :")
okeyy lahh awk :") sy tahuu sy luahkn ni bukan awk baca pun :") hihiiii ":)


ILOVEYOUUANDIMISSYOUALOTAEIS(ARISBINNAIM)


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST