Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Selasa, 22 Mei 2012 ★ 10:01 PTG │ (0) angels
hi :") dah lama tak update blog rasanyaa . berabuk dah blog ni . fuhhhhhhhh . bnyk nya habuk . haha . K dah mls nk merepek . hmm . harini aku tak sekolah . ehh knp sekolah ? haa , aku dah masuk form6 . hiihii . tu je yang mampu . sambil tunggu rayuan UPU keluar . tapi aku rase kalau dpt aku tak tahu nak pegi ke tak :") hihi . okeyy . aku sebenar nya dah jarang online . ape tah lagi nak melawat blog ni . hmm . okeyy . aku tak sihat dah 5 hari . 3 hari lepas demam . now batuk teruk dengan mata sakit . alahaii , sedihhnyaaa kn? hmm :'( tambah lagi sedih , bila aku nak pegi himpunan satu juta belia tapi mak aku tak bg . dkt 3 kali diorg buat aku tak pegi . bapak ahh sedih gilaa weh . gentle sedih habis :'( aku tak tahu knp pasal 18 feb tu . mak aku tak bg aku pegi mana mana . sedih weh sedihh :'( aku sebenarnya dh tak kuat dh :'( aku tak tahu knp nasib aku mcm ni :'( aku nak kelua nk pegi mana mana pun tak boleh langsung :'( hmm dh lahh mls nk sedih , aku mesti senyumm . :") hihi . okey lahh aku tak tahu nak story ape dah . hihi . nanti kalau ade masa story lagi . hihi . K  . loveyouu <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Selasa, 22 Mei 2012 ★ 10:01 PTG │ (0) angels
hi :") dah lama tak update blog rasanyaa . berabuk dah blog ni . fuhhhhhhhh . bnyk nya habuk . haha . K dah mls nk merepek . hmm . harini aku tak sekolah . ehh knp sekolah ? haa , aku dah masuk form6 . hiihii . tu je yang mampu . sambil tunggu rayuan UPU keluar . tapi aku rase kalau dpt aku tak tahu nak pegi ke tak :") hihi . okeyy . aku sebenar nya dah jarang online . ape tah lagi nak melawat blog ni . hmm . okeyy . aku tak sihat dah 5 hari . 3 hari lepas demam . now batuk teruk dengan mata sakit . alahaii , sedihhnyaaa kn? hmm :'( tambah lagi sedih , bila aku nak pegi himpunan satu juta belia tapi mak aku tak bg . dkt 3 kali diorg buat aku tak pegi . bapak ahh sedih gilaa weh . gentle sedih habis :'( aku tak tahu knp pasal 18 feb tu . mak aku tak bg aku pegi mana mana . sedih weh sedihh :'( aku sebenarnya dh tak kuat dh :'( aku tak tahu knp nasib aku mcm ni :'( aku nak kelua nk pegi mana mana pun tak boleh langsung :'( hmm dh lahh mls nk sedih , aku mesti senyumm . :") hihi . okey lahh aku tak tahu nak story ape dah . hihi . nanti kalau ade masa story lagi . hihi . K  . loveyouu <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST