Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Rabu, 2 Mei 2012 ★ 1:36 PG │ (0) angels
hi guys . dah lama tak bukak blogger and dah lama tak update blog . btw aku sekarang busy sikit . :")
aku sekarang mcm biasa mungkin ade benda yang lain . btw aku nk story about him more .
aku sayangkan aeis sangat sangat . kenapa family aku susah sangat nak terima aku dengan dia ? :'( aku sayangkan dia sangat sangat . cuma aeis je yang boleh aku sayang dengan ikhlas . muka kiteorg dah lah sama :'( kan ? hmm . aku sygkn dia sgt sgt . bila teringat masalah aku dengan dia . aku nk mennagis . tp aku percaya yang Allah maha berkuasa :") aku percaya one day family aku dpt terima dia <3 . aeis tiada tempat pengganti nyaa . aeis saya nak awak tahu saya sayangkn awk sangat sangat . awk , saya janji saya akn kuat hadapi semua ni sorang sorang :") takpelah kalau awak tak tolong saya . terima kasih dah buat saya rasa sayang dan cintakan orang mcm ni sekali <3 iloveyouusomuchaeis <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Rabu, 2 Mei 2012 ★ 1:36 PG │ (0) angels
hi guys . dah lama tak bukak blogger and dah lama tak update blog . btw aku sekarang busy sikit . :")
aku sekarang mcm biasa mungkin ade benda yang lain . btw aku nk story about him more .
aku sayangkan aeis sangat sangat . kenapa family aku susah sangat nak terima aku dengan dia ? :'( aku sayangkan dia sangat sangat . cuma aeis je yang boleh aku sayang dengan ikhlas . muka kiteorg dah lah sama :'( kan ? hmm . aku sygkn dia sgt sgt . bila teringat masalah aku dengan dia . aku nk mennagis . tp aku percaya yang Allah maha berkuasa :") aku percaya one day family aku dpt terima dia <3 . aeis tiada tempat pengganti nyaa . aeis saya nak awak tahu saya sayangkn awk sangat sangat . awk , saya janji saya akn kuat hadapi semua ni sorang sorang :") takpelah kalau awak tak tolong saya . terima kasih dah buat saya rasa sayang dan cintakan orang mcm ni sekali <3 iloveyouusomuchaeis <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST