Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Selasa, 29 Mei 2012 ★ 11:24 PG │ (0) angels
hi :") nak story sedih or happy ? :") hmm . maybe sad :") . okey today wednesday :) 30 may 2012 .
aku dah buat kptsn nak break dengan dia . maybe aku bodoh sebab mintak break . bukan ape . 1 jun ni bfdy aeis kn ? so . aku nak jumpe dia . fmly tak bg . biasalah dh buat hal and fmly tak suka ni susah . soo . aku tak kisah kalau aku kene marah or what but jangan babitkan orang lain . so . aku buat kptsn nak break . 
mmg takde kata ape ape dr dia tp aku dh bg peluang byk kali dkt dia . dia layan aku mcm org bodoh je . 
k takpe lah . aku tak nak ungkit ape ape . sebab jenis aku bukan mcm tu . K takpe .
byk kali aku bg peluang dkt dia tp dia tak pernah nk hargai pun :) K takpe . maybe smpi sini hubungan dia dengan aku . aku syg kan dia . insyaAllah one day dia akn jumpe one girl yg betul betul boleh jaga dia :")
aku dah tak kuat dan tahap kesabaran aku dah habis . insyaAllah , kalau ade jodoh tak ke mana :")

for awak aris : saya sygkn awk . awk mungkin tak baca semua ni . awk terima kasih pernah singgah dalam hidup saya . terima kasih pernah buat sy cintakn seseorang . terima kasih segalanya . mungkin kali ni sy akn take time for fall in love again . mungkin lps ni kita boleh jd kwn :") insyaAllah kalau ade jodoh tak ke mana.
maafkan sy sebab sy tak kuat untuk sbr lg . mungkin ade hikmah di sebalik ni :) soryy awk . peluang awk dh hbs . sy dh ckp jaga peluang ni elok elok . sy fhm awk busy and sakit or wht . tp se busy dan sesakit sy . sy tetap layan awk . takpelah awk . awk jaga lah diri awk K . thnks for anything . hope one day we'll meet again
. i love youu :")

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Selasa, 29 Mei 2012 ★ 11:24 PG │ (0) angels
hi :") nak story sedih or happy ? :") hmm . maybe sad :") . okey today wednesday :) 30 may 2012 .
aku dah buat kptsn nak break dengan dia . maybe aku bodoh sebab mintak break . bukan ape . 1 jun ni bfdy aeis kn ? so . aku nak jumpe dia . fmly tak bg . biasalah dh buat hal and fmly tak suka ni susah . soo . aku tak kisah kalau aku kene marah or what but jangan babitkan orang lain . so . aku buat kptsn nak break . 
mmg takde kata ape ape dr dia tp aku dh bg peluang byk kali dkt dia . dia layan aku mcm org bodoh je . 
k takpe lah . aku tak nak ungkit ape ape . sebab jenis aku bukan mcm tu . K takpe .
byk kali aku bg peluang dkt dia tp dia tak pernah nk hargai pun :) K takpe . maybe smpi sini hubungan dia dengan aku . aku syg kan dia . insyaAllah one day dia akn jumpe one girl yg betul betul boleh jaga dia :")
aku dah tak kuat dan tahap kesabaran aku dah habis . insyaAllah , kalau ade jodoh tak ke mana :")

for awak aris : saya sygkn awk . awk mungkin tak baca semua ni . awk terima kasih pernah singgah dalam hidup saya . terima kasih pernah buat sy cintakn seseorang . terima kasih segalanya . mungkin kali ni sy akn take time for fall in love again . mungkin lps ni kita boleh jd kwn :") insyaAllah kalau ade jodoh tak ke mana.
maafkan sy sebab sy tak kuat untuk sbr lg . mungkin ade hikmah di sebalik ni :) soryy awk . peluang awk dh hbs . sy dh ckp jaga peluang ni elok elok . sy fhm awk busy and sakit or wht . tp se busy dan sesakit sy . sy tetap layan awk . takpelah awk . awk jaga lah diri awk K . thnks for anything . hope one day we'll meet again
. i love youu :")

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST