Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Rabu, 30 Mei 2012 ★ 9:38 PTG │ (0) angels
hi :') one more hi to single :") hmm . kenapa tak percaya ? seriously aku dh single . aku break sebab aku tak nak beban kn dia . aku nak meet dia 1 jun . nk clbrtd bfdy dia . but mymum tak bg . soo , aku takut nti di ayg kene mrh . ye lah . fmly aku tak suka kn diaa . so .aku taknk dia kene mrh or wht . biar aku kene mrh or wht from my family . then semalam still nk cpl balik tapi dia kata tak payah lah . saya ni tak layak buat awak . buat awak sakitkn hati je and macam macam . saya mmg tak guna . then aku cakap sebanyak mana dia sakitkn hati aku . buat aku menangis . susah nya aku , sikit pun aku tak kisah . aku snggup carik duit nk topap demi dia . aku sanggup buat ape je . asalkan dia sygkn aku dan aku bahagia dengan dia . okey then malam tadi otp dia cakap 'saya sayang awak' 'saya rindu awak' . ya Allah nak menangis aku dengar . tapi bila aku cakap nak still cpl dia kata tak payah lah . saya ni buat awk sakit hati je . awk carik je lah lelaki lain . hmm :'( nasib time tu aku mengantuk dh . klu tak aku dah hujan dh . tp sebenarnya aku dah penat menangis . okey lah . if ade jodoh , ade lah kn ? :") thnkss all aeis . kita kenal dari last year . then kita cpl dkt 4 bulan lebih . thnkss :") awak lah first boy yg saya sayang dgn ikhlas . awk lain dari yg lain . walaupun sy byk cpl . tp bg sy awk special dlm hidup sy . thnks a lot aeis :") and HAPPY BIRTHDAY TO YOU :") . okey . :")

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Rabu, 30 Mei 2012 ★ 9:38 PTG │ (0) angels
hi :') one more hi to single :") hmm . kenapa tak percaya ? seriously aku dh single . aku break sebab aku tak nak beban kn dia . aku nak meet dia 1 jun . nk clbrtd bfdy dia . but mymum tak bg . soo , aku takut nti di ayg kene mrh . ye lah . fmly aku tak suka kn diaa . so .aku taknk dia kene mrh or wht . biar aku kene mrh or wht from my family . then semalam still nk cpl balik tapi dia kata tak payah lah . saya ni tak layak buat awak . buat awak sakitkn hati je and macam macam . saya mmg tak guna . then aku cakap sebanyak mana dia sakitkn hati aku . buat aku menangis . susah nya aku , sikit pun aku tak kisah . aku snggup carik duit nk topap demi dia . aku sanggup buat ape je . asalkan dia sygkn aku dan aku bahagia dengan dia . okey then malam tadi otp dia cakap 'saya sayang awak' 'saya rindu awak' . ya Allah nak menangis aku dengar . tapi bila aku cakap nak still cpl dia kata tak payah lah . saya ni buat awk sakit hati je . awk carik je lah lelaki lain . hmm :'( nasib time tu aku mengantuk dh . klu tak aku dah hujan dh . tp sebenarnya aku dah penat menangis . okey lah . if ade jodoh , ade lah kn ? :") thnkss all aeis . kita kenal dari last year . then kita cpl dkt 4 bulan lebih . thnkss :") awak lah first boy yg saya sayang dgn ikhlas . awk lain dari yg lain . walaupun sy byk cpl . tp bg sy awk special dlm hidup sy . thnks a lot aeis :") and HAPPY BIRTHDAY TO YOU :") . okey . :")

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST