Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Isnin, 25 Jun 2012 ★ 1:46 PG │ (0) angels
hi guys , hihi ,dah lama tak update blog . okey , assalamualaikum semua :)
sorry < jarang update blog sebab busy , sebab now dah sekolah balik . hihi kita masuk form6 or Pra U .
hihi , now nak focus study at stpm . cita cita sekarang nak buat degree cepat :) then nk carik keje :)
hihi , tinggi kn , angan angan aku :P biaar laa :) okey korang pasti nk tahu kan , asl aku buat status sedih sedih je kt fb semua . sbb aku still tunggu aris . aku sygkn dia . tp dlm masa yg sama aku cuba untuk terima org lain . nk masuk line?haha . no problem :D hihi . no lah . jokejoke :) now aku rase mcm aku ni takde perasaan dan dilayan mcm hina sgt diri aku ni dkt mata dia . act aku tak tahu ape slh aku smpi dia buat aku mcm ni teruk sekali :(
aku susah mana pun , aku tak pernah kesah tapi yang penting dia happy :) aku sygkn dia tunggu dia . tp aku akn cuba smpi aku tak tgu dia . insyaAllah one day aku akn jumpe yg lebih baik dari dia :)

to ARIS BIN NAIM (AEIS LAVEGAS) :
b , syg tunggu b tau . syg sygkn b sgt sgt . syg tahu syg tak sempurna buat b . syg tahu , syg ni b buat b bosan and anything else yg boleh b fedup dgn syg , syg rindu b yg dulu . rinduu b yg dkt sunway . b ckp dkt syg susah senang kita bersama . "b hanya ade syg sorang . b janji dgn syg b tak kn buat hal lagi dan tak akn tinggalkn syg lagi" . mcm mcm  b ckp . b peluk syg sekuat nya kn b ? b taknak lepaskn syg time balik tu :)
time tu syg rase b lah org yg syg carik selama ni :) b andai kata kita ade jodoh , alhamdulilah , syg happy sgt . syg nk b tahu yg syg , sygkn b sgt sgt :) okey ?  iloveyouu and i'll miss youu :) take care aeis omey <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Isnin, 25 Jun 2012 ★ 1:46 PG │ (0) angels
hi guys , hihi ,dah lama tak update blog . okey , assalamualaikum semua :)
sorry < jarang update blog sebab busy , sebab now dah sekolah balik . hihi kita masuk form6 or Pra U .
hihi , now nak focus study at stpm . cita cita sekarang nak buat degree cepat :) then nk carik keje :)
hihi , tinggi kn , angan angan aku :P biaar laa :) okey korang pasti nk tahu kan , asl aku buat status sedih sedih je kt fb semua . sbb aku still tunggu aris . aku sygkn dia . tp dlm masa yg sama aku cuba untuk terima org lain . nk masuk line?haha . no problem :D hihi . no lah . jokejoke :) now aku rase mcm aku ni takde perasaan dan dilayan mcm hina sgt diri aku ni dkt mata dia . act aku tak tahu ape slh aku smpi dia buat aku mcm ni teruk sekali :(
aku susah mana pun , aku tak pernah kesah tapi yang penting dia happy :) aku sygkn dia tunggu dia . tp aku akn cuba smpi aku tak tgu dia . insyaAllah one day aku akn jumpe yg lebih baik dari dia :)

to ARIS BIN NAIM (AEIS LAVEGAS) :
b , syg tunggu b tau . syg sygkn b sgt sgt . syg tahu syg tak sempurna buat b . syg tahu , syg ni b buat b bosan and anything else yg boleh b fedup dgn syg , syg rindu b yg dulu . rinduu b yg dkt sunway . b ckp dkt syg susah senang kita bersama . "b hanya ade syg sorang . b janji dgn syg b tak kn buat hal lagi dan tak akn tinggalkn syg lagi" . mcm mcm  b ckp . b peluk syg sekuat nya kn b ? b taknak lepaskn syg time balik tu :)
time tu syg rase b lah org yg syg carik selama ni :) b andai kata kita ade jodoh , alhamdulilah , syg happy sgt . syg nk b tahu yg syg , sygkn b sgt sgt :) okey ?  iloveyouu and i'll miss youu :) take care aeis omey <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST