Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Ahad, 5 Ogos 2012 ★ 1:02 PG │ (0) angels
assalamualaikum semua . sorryy , dah lama rasanye tak bukak blog ni . fuhhhhh , berabukk gilaaaa doe .
okeyy lahh , maybe tak TERlambat lagi nak ucap SELAMAT BERPUASA kepada semua umat islam . :)
soryy dah lama tak update sebab , suka buat hal sendiri , hihi . no lah . form6 ni busy sikit . just 3 months more nk exam semester 1 . ohh mennn , haha . okey lahh . study study . hihi , hmmmmmmmmmmm
actually , aku tengah sedih sebab aku bari je break dgn dia . tp aku still sygkn dia . tp dia tipu aku mentah mentah . dia text girl lain boleh . text aku tak . sedangkan , aku yg menunggu dia selama 1 bulan sedap sedap dia text org lain . ade number lain , ade ho baru tak cakap org lain dulu tahu dah  tahu , smpi kene aku kau still kencing aku . smpi aku boleh tahu dari orang lain . aku malas nak story panjang panjang . biar lah aku lepaskan kau dari hati aku menanguung seksa dah berpuluh puluh kali bagi peluang dan byk kali kau buat aku macam ni .

Aku Akan Rindu Selalu Benda Ni :

*husna omey
*weyh pendek
*husna bajak 
*rinduu nak panggil kau gepeng 
*rinduu nak main rambut kau macam helmet tu . HIHI 
*rinduu nak kau tampar muke aku 
*rinduuu kau tahan aku
*rinduuu kau pegang tangan aku
*rinduuu kau cubit pipi aku
*rinduuuuu kau lap air mata aku T_T

AKU RINDUUUUUU SEMUAA TUUU :) ASSALAMUALAIKUM ARIS :) BYE :)


  ASSALAMUALAIKUM SEMUA </3


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Ahad, 5 Ogos 2012 ★ 1:02 PG │ (0) angels
assalamualaikum semua . sorryy , dah lama rasanye tak bukak blog ni . fuhhhhh , berabukk gilaaaa doe .
okeyy lahh , maybe tak TERlambat lagi nak ucap SELAMAT BERPUASA kepada semua umat islam . :)
soryy dah lama tak update sebab , suka buat hal sendiri , hihi . no lah . form6 ni busy sikit . just 3 months more nk exam semester 1 . ohh mennn , haha . okey lahh . study study . hihi , hmmmmmmmmmmm
actually , aku tengah sedih sebab aku bari je break dgn dia . tp aku still sygkn dia . tp dia tipu aku mentah mentah . dia text girl lain boleh . text aku tak . sedangkan , aku yg menunggu dia selama 1 bulan sedap sedap dia text org lain . ade number lain , ade ho baru tak cakap org lain dulu tahu dah  tahu , smpi kene aku kau still kencing aku . smpi aku boleh tahu dari orang lain . aku malas nak story panjang panjang . biar lah aku lepaskan kau dari hati aku menanguung seksa dah berpuluh puluh kali bagi peluang dan byk kali kau buat aku macam ni .

Aku Akan Rindu Selalu Benda Ni :

*husna omey
*weyh pendek
*husna bajak 
*rinduu nak panggil kau gepeng 
*rinduu nak main rambut kau macam helmet tu . HIHI 
*rinduu nak kau tampar muke aku 
*rinduuu kau tahan aku
*rinduuu kau pegang tangan aku
*rinduuu kau cubit pipi aku
*rinduuuuu kau lap air mata aku T_T

AKU RINDUUUUUU SEMUAA TUUU :) ASSALAMUALAIKUM ARIS :) BYE :)


  ASSALAMUALAIKUM SEMUA </3


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST