Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Ahad, 26 Ogos 2012 ★ 7:10 PTG │ (0) angels
heyy , assalamualaikum :) hihi . lama tak update blog kan ? btw aku rase aku tak TERlambat nak wish
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN . mintak K kalau ade terkasar bahasa or what .
btw hati aku kecewe bila aku kene game kali ke dua dengan dia .
actually , fake relay dia tu rupenye GF dia . patut aku suruh buat relay dkt FB dia taknak dan dia pun tak kisah fake relay aku tu :) awk , awk janji dengan saya nak gune hp time raya kan ? awak awak , awk tahu tak saya sanggup beli number digi semata mata nak texting dengan awak . saya sanggup habis duit macam macam untuk awak . K kita get back sehari sebelum raya kn ? okeyy sumpah aku happy sangat time tu . okeyy . aku steady event kau tak text n call aku sangat . aku cuma texting dengan kawan aku , itu pun takut takut . okeyy , time raya kau texting aku 2 3 meseg je . okeyy , itu pun cukup happy bagi aku :) then kau call aku petang raya . ya Allah suka nyee aku :") then aku texting kau . kite texting dalam 2 3 meseg jugak kan ? after that , kau tak reply , sokay lah aku tak kisah sebab aku tak dah biasa kene macam tu . dan aku faham kau . :") and tunggu punya tunggu sampai esok , kau still tak texting aku . sokay ,, aku dah biasa sebab aku dah biasa tak texting dengan kau 2 3 minggu , sebulan pun dah penah :") kau nampak tak sabar aku dengan kau macam mana ? tak nampak ? K buta letuw . ahhaha :D okeyy . kau boleh fijir and contact aku kan ? event sekejap pun ? tapi takde . okeyy , dkt fb pun kau tak inbox aku tak tegur . okey semalam 26 ogos ,, kau tegur aku . okey sumpah happy tahu :D and kau tanya sihat ke tak . aku ckp kurang , tp kau tak tanya pun kenapa kan?
aku harap kau tanya . haha . okey , aku terus kan IM event hati sakit dan sedih ;") then  bila aku ajk buat relay kau kata nanti . K cun , aku dah mule rase tak sedap hati :") aku try nak add girl fake relay kau tu . then aku tengok "respond to friend request" ohhmenn , girl tu add aku , maybe aku tak perasan kud :)
then aku approve , aku IM , say HI , and thnks ADD . dia mintak aku intro . aku pun intro , dah intro bagai aku tny GF aeis ke ? dia cakap aah . ahhaha . sweetnyewww jawapan dia :3 okeyy aku teurs kan dengan soalan yang sweetsour utk girl tu :") and aku cool , aku terus call aeis tak angkat . then aku terus texting dia . until now dia tak reply , sokeyy .

#today your day , maybe one day you can know my feelling when you in that situation . pleasee , take that girl becareful and full your love . okeyy pleaeee let me go with peacefull . saya akan sentiasa doakan untuk awak K aris . one more thing saya dah penat kene mcm mcm dari awk . awk pun nampak saya berubah kan? maybe right ? maafkan saya , saya serik untuk setia dan take time to couple . awk take care pleasee . pleasee , i want youube the best in your life . pleasee saya taknak dengar kawan kawan awak mengata pasal saya and sentap saya pasal awk . be matured pleasee .

*thanks a lot to
 FAREEZ LAVEGAS , ANJE NADIA , SETANSTYLIZ , ALYASYAFIQAH , YUSRI ONEZ , and OTHER FRIENDS always support me , device me and anything else . thank so much guys <3

iloveyouuuu

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Ahad, 26 Ogos 2012 ★ 7:10 PTG │ (0) angels
heyy , assalamualaikum :) hihi . lama tak update blog kan ? btw aku rase aku tak TERlambat nak wish
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN . mintak K kalau ade terkasar bahasa or what .
btw hati aku kecewe bila aku kene game kali ke dua dengan dia .
actually , fake relay dia tu rupenye GF dia . patut aku suruh buat relay dkt FB dia taknak dan dia pun tak kisah fake relay aku tu :) awk , awk janji dengan saya nak gune hp time raya kan ? awak awak , awk tahu tak saya sanggup beli number digi semata mata nak texting dengan awak . saya sanggup habis duit macam macam untuk awak . K kita get back sehari sebelum raya kn ? okeyy sumpah aku happy sangat time tu . okeyy . aku steady event kau tak text n call aku sangat . aku cuma texting dengan kawan aku , itu pun takut takut . okeyy , time raya kau texting aku 2 3 meseg je . okeyy , itu pun cukup happy bagi aku :) then kau call aku petang raya . ya Allah suka nyee aku :") then aku texting kau . kite texting dalam 2 3 meseg jugak kan ? after that , kau tak reply , sokay lah aku tak kisah sebab aku tak dah biasa kene macam tu . dan aku faham kau . :") and tunggu punya tunggu sampai esok , kau still tak texting aku . sokay ,, aku dah biasa sebab aku dah biasa tak texting dengan kau 2 3 minggu , sebulan pun dah penah :") kau nampak tak sabar aku dengan kau macam mana ? tak nampak ? K buta letuw . ahhaha :D okeyy . kau boleh fijir and contact aku kan ? event sekejap pun ? tapi takde . okeyy , dkt fb pun kau tak inbox aku tak tegur . okey semalam 26 ogos ,, kau tegur aku . okey sumpah happy tahu :D and kau tanya sihat ke tak . aku ckp kurang , tp kau tak tanya pun kenapa kan?
aku harap kau tanya . haha . okey , aku terus kan IM event hati sakit dan sedih ;") then  bila aku ajk buat relay kau kata nanti . K cun , aku dah mule rase tak sedap hati :") aku try nak add girl fake relay kau tu . then aku tengok "respond to friend request" ohhmenn , girl tu add aku , maybe aku tak perasan kud :)
then aku approve , aku IM , say HI , and thnks ADD . dia mintak aku intro . aku pun intro , dah intro bagai aku tny GF aeis ke ? dia cakap aah . ahhaha . sweetnyewww jawapan dia :3 okeyy aku teurs kan dengan soalan yang sweetsour utk girl tu :") and aku cool , aku terus call aeis tak angkat . then aku terus texting dia . until now dia tak reply , sokeyy .

#today your day , maybe one day you can know my feelling when you in that situation . pleasee , take that girl becareful and full your love . okeyy pleaeee let me go with peacefull . saya akan sentiasa doakan untuk awak K aris . one more thing saya dah penat kene mcm mcm dari awk . awk pun nampak saya berubah kan? maybe right ? maafkan saya , saya serik untuk setia dan take time to couple . awk take care pleasee . pleasee , i want youube the best in your life . pleasee saya taknak dengar kawan kawan awak mengata pasal saya and sentap saya pasal awk . be matured pleasee .

*thanks a lot to
 FAREEZ LAVEGAS , ANJE NADIA , SETANSTYLIZ , ALYASYAFIQAH , YUSRI ONEZ , and OTHER FRIENDS always support me , device me and anything else . thank so much guys <3

iloveyouuuu

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST