Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Khamis, 15 November 2012 ★ 12:02 PG │ (0) angels
Assalamualaikum .. HI  . fuhhhh banyakk nyee habuk :") dah lama tak update blog rasa nyee :') hmm , ape cerite korang semua ? sihat ? Alhamdulillah , aku sihat je :") hmmm , btw now aku happy dengan hidup aku yang sekarang :") Alhamdulillah :") walaupun aku bukan milik dia tapi aku boleh teruskan hidup :") btw aku sedih  , lagi berapa hari je dah nak continue study dekat Melaka . hmm jauh tak ??? Jauhhh ahh tu weyh :'( sedihhh nyaaaa . hmhmmm . nanti rinduu ahh dekat mak bapak aku :'( hmmmm .okeyy laahh taknbak ahh sedih sedih , pegi sana nak belaja kan ?  hmmm . rinduuu nanti dekat rabbit aku . hiihi , okey lah dah tak tahu nak story ape , merepek ape lagi . kang lagi banyak lagi aku merepek . hahha . okbyee , take care guys :') byye :") Assalamualaikum :")

Photobucket
OLDER POST |
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

Assalamualaikum , hi , i'm nur husna mohamad , lapan belas tahun ,
stay sekinchan , selangor , jarang update blog , hee , can search me on
fb : http://www.facebook.com/cahaya.husna.7
twitter : https://twitter.com/cahayahusnaa
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land

Khamis, 15 November 2012 ★ 12:02 PG │ (0) angels
Assalamualaikum .. HI  . fuhhhh banyakk nyee habuk :") dah lama tak update blog rasa nyee :') hmm , ape cerite korang semua ? sihat ? Alhamdulillah , aku sihat je :") hmmm , btw now aku happy dengan hidup aku yang sekarang :") Alhamdulillah :") walaupun aku bukan milik dia tapi aku boleh teruskan hidup :") btw aku sedih  , lagi berapa hari je dah nak continue study dekat Melaka . hmm jauh tak ??? Jauhhh ahh tu weyh :'( sedihhh nyaaaa . hmhmmm . nanti rinduu ahh dekat mak bapak aku :'( hmmmm .okeyy laahh taknbak ahh sedih sedih , pegi sana nak belaja kan ?  hmmm . rinduuu nanti dekat rabbit aku . hiihi , okey lah dah tak tahu nak story ape , merepek ape lagi . kang lagi banyak lagi aku merepek . hahha . okbyee , take care guys :') byye :") Assalamualaikum :")

Photobucket
OLDER POST |